Lanolin

Živočišná složka, kterou můžeme najít ve velkém množství kosmetiky. Jedná se o látku, která je získávána z ovčí vlny. Ovce tuto látku používají proti parazitům a nepříznivému počasí. Lisováním se z ovčí vlny dostane tato látka, která se používá nejen v mastech, ale také je to látka přidávaná do krémů na boty.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Načítáme…

Retinol 

Inulin