Parafín

Bílá, často také nažloutlá až nahnědlá látka, která se v kosmetice objevuje například v krémech, rtěnkách, mastech a různých líčidlech. Pro kosmetické účinky je velmi využíván, protože hydratuje, dodává pevnost, pružnost a hladkost a dokáže napomoci velmi drsné a suché pokožce.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Načítáme…

Kyselina laurová